blog

Καταπολέμηση παρασίτων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η τήρηση καλών συνθηκών υγιεινής έχει σημαντικό ρόλο σε πολλά περιβάλλοντα. Οι απολυμάνσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Με τον όρο απολυμάνσεις περιγράφονται οι εργασίες που είναι απαραίτητες για τη καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιοί και πρωτόζωα. Νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανίες τροφίμων και οικιακοί χώροι έχουν μικρή ανοχή σε παθογόνα μικρόβια. Διαβάστε περισσότερα για τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από την εμφάνιση προβλημάτων με παράσιτα και τους φυσικούς τρόπους προστασίας των χώρων από παράσιτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ ΤΙΓΡΗΣ

Η καταπολέμηση του Aedes albopictus είναι επιβεβλημένη, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθρωπόφιλο είδος, δυνητικό φορέα επικίνδυνων για τον άνθρωπο ασθενειών και με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις ξηροθερμικές συνθήκες που επικρατούν σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η παρουσία εντόμων δημιουργεί συχνά προβλήματα σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Με τον όρο απεντομώσεις περιγράφονται οι εργασίες που είναι αναγκαίες για τον έλεγχο εντομολογικών προσβολών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ