Επικοινωνία 211 40 68 447

 • 2

  Οικολογική κηπουρική...

 • 3

  Εξειδικευμένες τεχνικές καταπολέμησης...

 • 4

  Αποτελεσματική καταπολέμηση στο σαράκι...

 • 5

  Οι κήποι της μεσογείου...

 • 6

  Ο κήπος ως φυσικό τοπίο...

 • 7

  Εφαρμογές σε εξειδικευμένα περιβάλλοντα...

Καθαρισμός Στρωμάτων

Γενικά

katharismos strwmatwnΟ καθαρισμός στρωμάτων και σαλονιών πραγματοποιείται με βιολογικές μεθόδους. Περιλαμβάνει την καταπολέμηση μικροβίων και την απομάκρυνση αλλεργιογόνων φορέων, όπως, η γύρη και τα ακάρεα που βρίσκονται σε στρωμάτινες επιφάνειες (στρώματα, καναπέδες, χαλιά). Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων πραγματοποιείται σε στάδια.

Αρχικά, με τη χρήση ειδικού συστήματος καθαρισμού συλλέγονται ακάρεα και ρύποι. Κατά την εφαρμογή δημιουργούνται στη στρωμάτινη επιφάνεια δονήσεις και ταυτόχρονα πραγματοποιείται αναρρόφηση. Οι μικροδονήσεις συμβάλλουν στην αποδέσμευση των στερεών σωματιδίων με συνέπεια να διευκολύνεται η απομάκρυνση. Οι ρύποι και τα ακάρεα που αφαιρούνται συλλέγονται σε ειδικό φίλτρο, που είναι σχεδιασμένο να συγκρατεί πολύ μικρά σωματίδια.

Στη συνέχεια, με τη χρήση ειδικής λυχνίας που παράγει υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C), εξοντώνονται μικρόβια. Η υπεριώδης ακτινοβολία εφαρμόζεται συχνά στην απολύμανση του νερού (δίκτυο ύδρυσης, πισίνες) επιφανειών (χειρουργεία) και του αέρα και είναι ακίνδυνη για τον άνθρωπο.

Πλεονεκτήματα μεθόδου της green guardia

pleonektimata strwmataΜε στόχο τον περιορισμό του πληθυσμού των ακαρέων σε όλες τις επιφάνειες, χρησιμοποιείται η μέθοδος της ψυχρής εκνέφωσης. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τη χρήση ήπιων εντομοκτόνων, τα οποία με τη βοήθεια συσκευής μετατρέπονται σε νέφος σταγονιδίων. Εξαιτίας της κινητικότητάς τους τα μικροσταγονίδια εισδύουν σε πολλά σημεία των χώρων δημιουργώντας δραστικότητα και εξοντώνοντας ακάρεα που βρίσκονται στις επιφάνειες. Η μέθοδος χρησιμοποιείται τακτικά στις απεντομώσεις και απολυμάνσεις κατοικιών και παρέχει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε δυσπρόσιτα σημεία και να καταπολεμήσουμε ακάρεα σε όλες τους χώρους όχι μόνο στις στρωμάτινες επιφάνειες. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η επαναδημιουργία πληθυσμών.

pleonektimata strwmata2Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται έχουν αποτελεσματική ακαρεοκτόνο δράση, είναι εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ιδιαίτερα φιλικά. Τα σκευάσματα διαθέτουν μεγάλη υπολειμματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι παραμέμενουν ενεργά για αρκετό χρόνο, ώστε να αντιμετωπίζουν πιθανή αναμόλυνση των στρωμάτων.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων περιορίζει τη δημιουργία αλλεργιογόνων παραγόντων σε στρώματα και επομένως συμβάλλει στην προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση ακαρέων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αττική

Δρυάδων 38, 111 46 Γαλάτσι
Τηλ: +30 211 40 68 447
Fax: +30 211 40 68 453
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Φιλίππου 23, 546 31 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 66 43 82
Fax: +30 2310 66 43 82

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας