Επικοινωνία 211 40 68 447
 • 1

  Οικολογικά προϊόντα καταπολέμησης παρασίτων...

 • 2

  Τήρηση των προτύπων ασφάλειας για τα τρόφιμα...

 • 3

  Χώροι με ειδικές ανάγκες...

 • 4

  Προστασία της γεωργικής παραγωγής...

Προϊόντα Διαχείρισης Παρασίτων

Αεροκουρτίνες

Αεροκουρτίνες

Οι αεροκουρτίνες χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης τροφίμων, όπως βιομηχανίες, super market, αρτοποιεία κλπ. Οι συσκευές παράγουν ένα κάθετο ρεύμα αέρα και αποτρέπουν την είσοδο ιπταμένων εντόμων (μύγες, κουνούπια) στο εσωτερικό.

Επιπλέον, οι αεροκουρτίνες δημιουργούν έναν φραγμό στη σκόνη, τις οσμές και περιορίζουν τις απώλειες ενέργειας από το συχνό άνοιγμα θυρών.

Οι συσκευές διακρίνονται σε διάφορους τύπους. Η επιλογή εξαρτάται από τις διαστάσεις της εισόδου και το είδος του αέρα που παράγεται (θερμός, κρύος).


Απωθητικά για Φίδια

Απωθητικά για Φίδια

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται για την απώθηση φιδιών και σαυρών. Η εφαρμογή τους πραγματοποιείται στους χώρους εξωτερικά των κτιρίων. Έχουν κοκκώδη ή υγρή μορφή και η εφαρμογή τους πραγματοποιείται με διασκορπισμό ή ψεκασμό περιμετρικά των χώρων που χρειάζονται προστασία.

Η δράση τους είναι προληπτική, αφού εμποδίζουν την είσοδο φιδιών και κατασταλτική καθώς απομακρύνουν τα ευρισκόμενα εντός του χώρου. Παραμένουν δραστικά για αρκετούς μήνες και δεν επηρεάζονται από την υγρασία. Τα σκευάσματα είναι ιδιαίτερα φιλικά για τον άνθρωπο και θηλαστικά.


Απωθητικά Μέσα για Περιστέρια

Απωθητικά Μέσα για Περιστέρια

Αποθαρρύνουν τα πτηνά από τη χρήση των επιφανειών.

Δίχτυα

Τα ειδικά δίχτυα αποτελούνται από πολυμερή υλικά, ανθεκτικά στην ακτινοβολία UV, την υγρασία και στην καταπόνηση από τον αέρα. Προσαρμόζονται κατάλληλα σε πολλές επιφάνειες αποτρέποντας τις επισκέψεις πτηνών.

Ακίδες

Οι ακίδες είναι μεταλλικές ή πλαστικές με στρογγυλεμένα άκρα. Καλύψουν διάφορα πλάτη και τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κ.α.


Σταθμοί Μυοκτονίας

Σταθμοί Μυοκτονίας

Χρησιμοποιούνται στα προγράμματα μυοκτονίας. Είναι κιβώτια από κατάλληλο υλικό (πλαστικό, μέταλλο), ανθεκτικό στην υγρασία και τη uv ακτινοβολία. Φέρουν ανοίγματα για την είσοδο τρωκτικών και ειδικό χώρο για την τοποθέτηση μυοκτόνων σκευασμάτων.

Οι σταθμοί πλοιρούν τις προδιαγραφές του διεθνούς συστήματος ασφαλείας HACCP. Προστατεύουν τα τρωκτικοκτόνα από την υγρασία, τις ακραίες θερμοκρασίες και την επιμειξία με αδρανείς ουσίες όπως σκόνη, χώμα και φυτικά υπολείμματα. Ακόμη, παρέχουν ασφάλεια από ανεπιθύμητα ανοίγματα (πρόσβαση από παιδιά, ζώα μη στόχους). Οι σταθμοί δημιουργούν για τα τρωκτικά ένα ασφαλές περιβάλλον, γεγονός που αυξάνει την κατανάλωση των δολωμάτων.

Εγκαθίστανται σε κρίσιμα σημεία των χώρων, έπειτα από επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.


Συσκευές Σύλληψης Ιπταμένων

Συσκευές Σύλληψης Ιπταμένων

Οι ηλεκτρικές φωτεινές εντομοπαγίδες χρησιμεύουν στον αποτελεσματικό έλεγχο ιπτάμενων εντόμων (μύγες, κουνούπια, σκνίπες). Οι παγίδες διαθέτουν λυχνίες εκπομπής υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα έντομα ελκύονται έντονα από το φως, εισέρχονται στο χώρο της παγίδας και συλλαμβάνονται σε κολλητική επιφάνεια που βρίσκεται εσωτερικά. Οι παγίδες πλοιρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας (CE Approval). Διαθέτουν σύστημα προστασίας θρυμματισμού λαμπτήρων και προστασία από την υγρασία και τη σκόνη (IP Rating).

Η επιλογή του αριθμού και του τύπου των παγίδων πραγματοπιείται έπειτα από επιθεώρηση και έλεγχο των εγκαταστάσεων.


Οικολογικές Παγίδες Εντόμων

Οικολογικές Παγίδες Εντόμων

Είναι παγίδες που λειτουργούν ελκυστικά για πολλά είδη εντόμων.

Εισερχόμενα στο εσωτερικό, τα έντομα συλλαμβάνονται συνήθως σε κολλητική επιφάνεια. Η προσέλκυση επιτυγχάνεται συχνά με τροφικά ελκυστικά στοιχεία ή με φερομόνες (ουσίες που χρησιμοποιούν τα έντομα για την επικοινωνία).


Οικολογική Παγίδα Κουνουπιών

Οικολογική Παγίδα Κουνουπιών

Τα κουνούπια ελκύονται από παράγοντες, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, η θερμότητα και το φως. Με τη βοήθεια των μηχανισμών που διαθέτουν για την ανίχνευση των παραγόντων αυτών, αναζητούν τον ξενιστή τους.

Η οικολογική παγίδα παράγει και μιμείται τους περισσότερους από τους παραπάνω παράγοντες. Φέρει λυχνία εκπομπής υπεριώδους ακτινοβολίας, που λειτουργεί ελκυστικά. Επιπλέον, μια μικρή πλάκα τιτανίου παράγει μικρή ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα εξαιτίας της φωτοκαταλυτικής δράσης της ακτινοβολίας.

Η συσκευή χρησιμοποιείται στο εσωτερικό και εξωτερικό των κτιρίων. Είναι φιλική προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και ζώα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αττική

Δρυάδων 38, 111 46 Γαλάτσι
Τηλ: +30 211 40 68 447
Fax: +30 211 40 68 453
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Φιλίππου 23, 546 31 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 66 43 82
Fax: +30 2310 66 43 82

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας