Επικοινωνία 211 40 68 447

 • 2

  Οικολογική κηπουρική...

 • 3

  Εξειδικευμένες τεχνικές καταπολέμησης...

 • 4

  Αποτελεσματική καταπολέμηση στο σαράκι...

 • 5

  Οι κήποι της μεσογείου...

 • 6

  Ο κήπος ως φυσικό τοπίο...

 • 7

  Εφαρμογές σε εξειδικευμένα περιβάλλοντα...

Διαμόρφωση Κήπου

Η Διαμόρφωση Κήπου αφορά όλες τις διαδικασίες από τη σύλληψη και τη σχεδίαση ως την κατασκευή. Ο όρος κήπος περιγράφει κάθε οργανωμένο υπαίθριο  χώρο που αποτελεί μέρος του ευρύτερου φυσικού και κοινωνικού περιβάλλον του ανθρώπου.

kiposΟ κήπος συμμετέχει στο σχεδιασμό και τη λειτουργία μίας πόλης ως πρωταρχικό πολεοδομικό στοιχείο. Είναι βασικό κομμάτι του φυσικού χώρου και έχει ιδιαίτερη  σημασία σε περιβάλλοντα όπου παρουσιάζεται κυκλοφορία και ανθρώπινη διέλευση (νησίδες δρόμων, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, πλατείες).

Ο κήπος αποτελεί το λειτουργικό πλαίσιο και αισθητικό συμπλήρωμα μιας οικίας ή και μεγάλων συγκροτημάτων, όπως Ξενοδοχεία, Εταιρικά Κτίρια, Νοσοκομεία, Ιδρύματα κ.α. Μερικά από τα βασικά στοιχεία που προσδίδει στο χώρο είναι η μείωση του θορύβου και η βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής.

Η αισθητική του κήπου λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη. Πέρα από τη χρηστική του αξία, ο κήπος αντιμετωπίζεται ως έργο τέχνης. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική κήπου και γενικότερα η αρχιτεκτονική τοπίου καθορίζει το σχεδιασμό και την τελική διαμόρφωση. Για τα καλλωπιστικά φυτά που θα φυτευτούν, τη διακόσμηση του κήπου (έπιπλα κήπου, φωτιστικά κήπου, πέτρα και βραχόκηποι), το σχεδιασμό για το αυτόματο πότισμα και την επιλογή χλοοτάπητα (γκαζόν),  λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως το κλίμα, το έδαφος και το νερό.

Ο προγραμματισμός και η προετοιμασία για τη διαμόρφωση κήπου περιλαμβάνει τη μελέτη των εδαφικών και κλιματικών συνθηκών της περιοχής. Πραγματοποιείται σχέδιο για τη φύτευση και το αυτόματο πότισμα σε κάτοψη, προοπτικές και φωτορεαλιστικές μορφές. Η διαμόρφωση αφορά τις εργασίες προετοιμασίας του εδάφους, την εγκατάσταση συστήματος άρδευσης και τελικά την τοποθέτηση γκαζόν και τις φυτεύσεις. Στόχος είναι η διατήρηση της καλής φυσιολογίας και υγείας του κήπου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αττική

Δρυάδων 38, 111 46 Γαλάτσι
Τηλ: +30 211 40 68 447
Fax: +30 211 40 68 453
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Φιλίππου 23, 546 31 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 66 43 82
Fax: +30 2310 66 43 82

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας