greenguardia

Εταιρία

Η GREEN GUARDIA ασχολείται με εφαρμογές και μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων (Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες), τα έργα Κηποτεχνίας και την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP, ISO 22000, Codex Alimentarius). Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε γεωργικές επιχειρήσεις.

Η GREEN GUARDIA εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία αποτελούν μέρος ενός συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων. Τα συστήματα αυτά επικεντρώνονται σε μεθόδους φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον και βασίζονται στην πρόληψη και την παρακολούθηση με στόχο τον άμεσο εντοπισμό των προβλημάτων και την έγκαιρη επέμβαση.

Τα έργα κηποτεχνίας πραγματοποιούνται με βάση τις αρχές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής τοπίου. Στόχος μας είναι ο κήπος να εντάσσεται ομαλά στο πολεοδομικό σχέδιο της πόλης και να βελτιώνει την αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

Η εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας σε χώρους τροφίμων επιτρέπει τη βελτίωση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων που ακολουθούν τις αρχές τους. Επιπλέον, διασφαλίζει την υγιεινή και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η εταιρία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (1773/12.04.2018) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

arxes

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δίνεται μεγάλη έμφαση στη χρήση φυσικών μεθόδων απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας, καθώς και στην επιλογή σκευασμάτων φιλικών στον άνθρωπο και τα ζώα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα των εργασίων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Οι εφαρμογές μας επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια με την αναζήτηση πάντοτε των πιο κατάλληλων μεθόδων και καινοτόμων λύσεων.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άμεση επικοινωνία και η καλή συνεργασία με τους πελάτες μας είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Εταιρίας μας και οδηγός σε κάθε δράση μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Εταιρία μας δεσμεύεται για την προώθηση ορθής πολιτικής για το περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό η διαχείριση των αποβλήτων πραγματοποιείται σύμφωνα με την Εθνική Νομοθεσία και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.

Είμαστε αφοσιωμένοι στους εργαζομένους και την κοινωνία.
Είμαστε χορηγοί της εθελοντικής ομάδας ΓΕΙΤΟΝΕΣ / www.geitones.com.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο ΚΑΚΙΕ Πειραιά (Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης)

 logo xamogelo 25years

anthrwpino_dunamiko

Η GREEN GUARDIA στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, όπως γεωπόνων, μηχανικών Περιβάλλοντος και εκπαιδευμένων τεχνικών. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Στόχος μας αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση και η ανανέωση της γνώσης μας.

chrs_koufos

Χρήστος Κουφός

ΓΕΩΠΟΝΟΣ
Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, υπεύθυνος των εφαρμογών Απολύμανσης, Απεντόμωσης και Μυοκτονίας.
kwnstantinos_kalentis

Κωνσταντίνος Καλέντης

ΓΕΩΠΟΝΟΣ
Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, υπεύθυνος των Έργων Κηποτεχνίας.
manwlis_kotronakis

Μανώλης Κοτρωνάκης

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Απόφοιτος Πολυτεχνείου Κρήτης, υπεύθυνος της ανάπτυξης Συστημάτων Ασφάλειας σε χώρους Τροφίμων.
pistopoiiseis

ISO letrina footer  iso letrina

Η εταιρία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (1773/12.04.2018) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001 (Letrina S.A.).

Η Green Guardia είναι από τις λίγες εταιρίες που είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN 16636 (Letrina S.A.). Το πρότυπο υποστηρίζεται από τη Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Φορέων Διαχείρισης Παρασίτων (Confederation of European Pest Management Associations) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN).

Στο EN 16636 ορίζονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται και οι ικανότητες που χρειάζεται να διαθέτουν οι Εταιρίες Καταπολέμησης Παρασίτων, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες. Οι εταιρίες που ακολουθούν αυτό το πρότυπο δεσμεύονται στην εφαρμογή πολιτικών φιλικών απέναντι στο περιβάλλον και τα ζώα.